Pakej Ke USS Dari Erica Hotel / Hotel Sentral Johor Bahru / GBW Hotel / ēRYA by SURIA Johor Bahru - Pakej Lengkap ke Universal Studios Singapore (USS)

Pakej Ke USS Dari Erica Hotel / Hotel Sentral Johor Bahru / GBW Hotel / ēRYA by SURIA Johor Bahru

Penerangan ringkas sekiranya anda naik dari Erica Hotel / Hotel Sentral Johor Bahru / GBW Hotel / ēRYA by SURIA Johor Bahru.

Naik Dari
Adult
Child
Senior

[+] Erica Hotel
[+] Hotel Sentral Johor Bahru
[+] GBW Hotel
[+] ēRYA by SURIA Johor Bahru

Masa Pergi Balik:
Setiap Hari
>> (7.45am - 6.00pm)

Naik Bas PERSIARANRM 270


RM 220


RM 195
*Kesemua hotel di atas berdekatan antara satu dengan lain

TAMBAHAN MAKLUMAN! Untuk bas pula, bas akan ambil di tepi jalan simpang 4, bawah GBW Hotel. Sebab situ jalan agak sempit, 1 lorong sehala, agak sukar bas nak masuk. Jadi perlu stand by berkumpul situ.

Untuk waktu balik pula, bas akan turunkan di tepi jalan seberang, jalan besar bawah GBW Hotel. Perlu melintas jalan besar. Kalau ada baby yang bawa stroller atau senior yang agak sudah tidak kuat sangat atau ibu sarat mengandung, kami tak sarankan naik dari sini, boleh naik dari depan Tune Hotel (Klik Sini). Free parking diluar Tune Hotel.

PETUNJUK :

Adult = 13 - 59 tahun
Child = 4 - 12 tahun
Senior = 60 tahun ke atas
* Bawah 4 tahun PERCUMA masuk USS, cuma dalam bas kena pangku. Sekiranya nak seat, boleh tambah. RM35/seat.


**********


LANGKAH 2: Whatsapp Kami.


Sekiranya anda setuju nak naik dari sini, boleh Whatsapp maklumat tempahan anda, seperti contoh di bawah ( bawah 4 tahun masukkan sekali, sekiranya ada ) :

12/12/2020, USS AE
Adult = 6
Child = 5
Senior = 1
Bawah 4 thn = 2 thn ada 1, 3 thn ada 2
Ada lagi ?

kepada kami (Whatsapp) ke - 013-756 3824LANGKAH 3: Kami Cek Kekosongan.


[+] Anda akan menerima maklumbalas dari kami (Whatsapp) berkenaan total keseluruhan pembayaran & nombor akaun bank ( CIMB & Maybank ).

[+] Sekiranya setuju, boleh transfer ke dalam salah satu akaun bank kami ( CIMB atau Maybank ) paling lewat pun dalam masa satu minggu sebelum nak ke USS.

[+] Reply semula mesej kami (Whatsapp) sekiranya pembayaran telah dimasukkan.

[+] Proses booking akan kami lakukan setelah kami terima pembayaran. Booking / nama anda akan kami pamerkan di ruangan SEMAK TEMPAHAN (Boleh KLIK Sini).

Maklumkan kepada kami sekiranya nama anda tiada dalam senarai tersebut dalam masa 30 minit.

PERINGATAN! Seeloknya booking boleh dibuat PALING LEWAT seminggu sebelum pergi. Sekiranya kurang dari seminggu, boleh hubungi kami dahulu untuk kami sah kan kekosongan sekiranya ada lagi.LANGKAH 4: Jumpa Di JB.


[+] Kita akan jumpa di JB (di hotel tempat tuan/cikpuan menginap), dalam sehari sebelum pergi untuk sesi taklimat ringkas dan pemberian tiket. Kalau ada soalan nak ditanya boleh dikemukakan kepada kami. (Farid : 013-7563824)

[+] Jika tak dapat jumpa dalam sehari sebelum pergi pun tak apa. Boleh bawa bincang bila mahu jumpa untuk sesi pemberian tiketnya. Pagi masa nak pergi pun boleh


**********

ANDA PERLUKAN HOTEL PENGINAPAN?


Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menyediakan penginapan.

Untuk memudahkan anda, kami senaraikan cadangan tempat penginapan, nombor telefon setiap hotel dan juga direct link ke Booking.com (link affiliate) untuk anda tempah penginapan anda di sana.

Boleh klik pada gambar hotel di bawah, untuk ke Booking.com, melihat harga dan kekosongan bilik untuk tarikh yang anda plan nak menginap.

Nama Hotel
Tempah Hotel Melalui Booking.com
[+] Erica Hotel
>> 07-221 6163

Waze: Klik Sini
Google Maps: Klik Sini
[+] Hotel Sentral Johor Bahru
>> 07-222 7788

Waze: Klik Sini
Google Maps: Klik Sini
[+] GBW Hotel
>> 07-221 6666

Waze: Klik Sini
Google Maps: Klik Sini
[+ēRYA by SURIA Johor Bahru 
>> 07-223 1791

Waze: Klik Sini
Google Maps: Klik Sini

Disclaimer: Gambar hotel & link ke Booking.com adalah milik pihak Booking.com. Kami sebagai affiliate, kami hanya gunakan sebagai bahan promosi untuk bantu memudahkan anda. 
Sekiranya ada apa-apa pertanyaan berkenaan penginapan hotel, anda boleh direct hubungi pihak Booking.com .